Kozmetika

Molnár Vanda vagyok, 2006-ban kozmetikusként (arckezelések, professzionális hámlasztás, dermaroller kezelés, arcfeltöltés), 2012-ben szempilla styleist-ként végeztem. Mint nő, mindig is foglalkoztatott a szépség, a szépségápolás, így hálás vagyok, hogy ezzel foglalkozhatok.

Természetes szépség
A természetes szépség híve vagyok, ezért örülök, hogy a szépségipar újra a természetes szépség felé tendál. Törekszem, hogy olyan kozmetikai hatóanyagokat és kozmetikai gépeket használjak melyek a legmagasabb minősítéssel rendelkeznek.

Arcelmed
Az Arcelmed termékcsaládot bőrgyógyászati és esztétikai-plasztikai sebészeti tapasztalatok alapján fejlesztették ki érzékeny bőrre és pigmentzavarokra, valamint bőrgyógyászati és esztétikai-plasztikai beavatkozások elő- és utógondozásához.

Binella Medical Beauty
A Binella Medical Beauty következetesen kerüli minden káros vagy aggályos összetevő alkalmazását. A Binella no age filozófiája azt tekinti feladatának, hogy egyénre szabottan gondoskodjon a bőr hiányzó tápanyagainak pótlásáról.

Lash & Ashes
Szempilla stylistként a Lash & Lashes profisszionális termékeit részessítem előnyben.

A természetes szépség egyetlen titka az idő, amelyet magadra szánsz! Sok szeretettel várok minden szépülni, feltöltődni vágyó Hölgyet és Urat!

Molnár Vanda

Elérhetőségeim:

Tel.: +36 30 9747 296

Web: Molnár Vanda (kozmetikus, szempilla stylist)